Wat is glimble?

Glimble is een reisapp. Je installeert glimble gemakkelijk op je smartphone. Plan je reis in de app en glimble biedt je alle mogelijke reisopties. Reis met verschillende vervoersmiddelen en vervoerders. Kies voor de schoonste, snelste, of goedkoopste reis. Koop gemakkelijk je ticket met glimble.

Reis je zakelijk? Dan ontvangt je werkgever achteraf een factuur van glimble. Voorschieten of declareren is niet meer nodig.